Μους Μους Παρέα

 

 

 

 

 

 

-Σ' ένα μικρό και άγνωστο πλανήτη ζει μια παράξενη ξεχωριστή φυλή τα Μους-Μους. Είναι μικρά, έξυπνα σκανταλιάρικα πράσινα πλασματάκια και υπακούουν μόνο στις εντολές του αρχηγού τους Μους-Μους, από τον οποίο πήρε το όνομα η φυλή τους.

Στο γενετικό τους κώδικα δεν υπάρχουν έννοιες, όπως κακία, φόβος, άρνηση, ιδιοτέλεια, ζήλια.
Στέκονται με γενναιότητα πάντα απέναντι στο κακό και προστατεύουν τα παιδιά από κάθε κακοτοπιά.

Όταν πέφτει η νύχτα μετακινούνται αθόρυβα με τα μικρά τους ονειροπλάνα που λέγονται SKANER JET, τρυπώνουν μυστικά στα δωμάτια των παιδιών και τα προστατεύουν μέχρι να ξημερώσει ως φύλακες-άγγελοι.

Τα Μους-Μους όταν εμφανίζονται στη Γη με τη συνοδεία πάντα του αρχηγού Μους-Μους φιλοξενούνται από το περιοδικό ΜΑΘΗΤΗΣ και την εκπομπή ΟΝΕΙΡΟΔΡΟΜΙΟ.
Σύνδεσμός τους με τους ανθρώπους είναι η «μυστική συγγραφέας», όπως λέμε μυστική πράκτορας, Μαίρη Κυριαφίνη.

Αυτή τη στιγμή σε αποστολή στη Γη βρίσκονται ο αρχηγός Μους-Μους, η δυναμική Τιτίζ, ο σκανταλιάρης Κους-Κους, ο θαρραλέος Μουρ-Μουρ, η πολυάσχολη Μους-Ελίνα, ο παντογνώστης Κουλ-Τουρ, ο επιστήμονας Μους-Μουστάιν, η αθλητική Μάουζ-Μους, ο μουσικοπαρμένος Μπιτ-Μους, ο κολλημένος με τους υπολογιστές Μους-Site, ο οικολόγος Γκριν-Μους. Την αποστολή συνοδεύει ο εξαιρετικός σεφ Κρεμολίνης.

Το μυστικό της αποστολής τους στη Γη δεν μπορούμε να σας το αποκαλύψουμε, γιατί υπάρχει κίνδυνος να γίνει γνωστό στους ορκισμένους εχθρούς των Μους-Μους, τους Κάκομαν. Πρέπει οπωσδήποτε να ανακαλύψουμε το μυστικό των Κάκομαν για να τους σαμποτάρουμε.

 

Σ' αυτό μπορείτε να βοηθήσετε και εσείς. Βάλτε όλη σας τη φαντασία, επιστρατέψτε το ταλέντο σας στη συγγραφή και φτιάξτε ένα δικό σας επεισόδιο με τα Μους-Μους και τους Κάκομαν. Μπορείτε να διαβάζετε την ιστορία-επεισόδιο που έγραψε ένα άλλο παιδί, να παρεμβαίνετε, να το τροποποιείτε και να το συνεχίζετε. Ευελπιστούμε να γράψουμε μαζί τη μεγαλύτερη παιδική περιπέτεια στις ιστοσελίδες του Internet. καντε κλίκ

 

 

  •  

 


Recent UPdate

 

copyright Mathitis.gr

 

 

Developed by: