Η Παρέα του Μους Μους

 

 

 • Μους-Μους
  Ως οικοδεσπότης σας καλωσορίζω στην οικογένεια του ΜΑΘΗΤΗ. Θα με βρίσκετε στις σελίδες του και θα περιμένω τις συνεργασίες, τις απόψεις, τα νέα σας και ό,τι άλλο εσείς θέλετε να «βγάλετε από μέσα σας».

   

  Tιτίζ
  Φροντίζω όλα να τα οργανώνω τέλεια. Με τον Κουλ-Τουρ κάνουμε τα πιο συναρπαστικά ταξίδια στο χρόνο με ονειροπλάνο τύπου Χρονομηχανής. Δε σας κρύβω την αδυναμία μου να μαθαίνω για καθετί παράξενο που συμβαίνει στη Γη.

   

  Κουλτούρ
  Αποστολή μου είναι να σας ξεναγώ στα μονοπάτια της γνώσης και του πολιτισμού. Με την Τιτίζ και το ονειροπλάνο τύπου Χρονομηχανής κάνουμε ταξίδια στο χρόνο και γνωρίζουμε ιστορικές φυσιογνωμίες.

   

  Μουρ-Μουρ
  Για πείτε μου είναι κανείς τέλειος; Ποιος δε μουρμουρίζει όταν έχει τις στραβές του; Κατά τ' άλλα όμως δε με φοβίζει τίποτε και είμαι ο πιο δαιμόνιος δημοσιογράφος του ΜΑΘΗΤΗ και του ΟΝΕΙΡΟΔΡΟΜΙΟΥ.

   

  Κρεμολίνης
  Νηστικό Μους-Μους δε χορεύει, έτσι δε λέει μια παροιμία; Μικροί μου κύριοι και μικρές κυρίες να σας συστηθώ: Είμαι ο σεφ των Μους-Μους, ο ξακουστός Κρεμολίνης. Σπεσιαλιτέ μου; Μα το δηλώνει και τ' όνομά μου: οι κρέμες όλων των ειδών & χρωμάτων... ροζ, κίτρινες και φυσικά σοκολά.
  Μους-Ελίνα
  Αχ παιδιά, είμαι τόσο πολυάσχολη. Καλεσμένη είμαι παντού, πού να πάω πρώτα πού; Α, δε το ξέρετε; Μα είμαι υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων των Μους-Μους. Αδυναμία μου; Οι παντός είδους συλλογές.

   

  Μους-Μουστάιν
  Είμαι φτυστός ο παππούς μου, ο ξακουστός επιστήμονας Μους-Μουστάιν, έχω εξάλλου τ' όνομά του. Στα πειράματα καμιά φορά βέβαια τα θαλασσώνω, αλλά τι λέτε, πάμε για κόντρες γνώσεων;

   

  Μάουζ-Μους
  «Νους υγιής εν σώματι υγιή». Το αμφισβητεί κανείς; Σωστή διατροφή, επαφή με τη φύση και καθημερινή σωματική άσκηση χτίζουν όχι μόνο ένα γερό σώμα, αλλά και ένα υγιές πνεύμα. Αγαπημένο μου άθλημα; Μα το τένις φυσικά.

   

  Μπιτ-Μους
  Ντα, ντα, ντου, ντου, ντου,ντι-ρι-ρι-ρι-ρι. Α, συγγνώμη, με ζητήσατε; Μια στιγμή να βγάλω τ' ακουστικά.

   

  Μους-Site
  Ετοιμαστείτε να μάθετε κάτι συγκλονιστικό. Στην αρχή όλα τα sites στο Internet ονομάζονταν Μοus-Site, γιατί απλούστατα είμαι ο κρυφός εφευρέτης του διαδικτύου. Οι Κάκομαν όμως μια μέρα έκλεψαν τη δική μας γλώσσα προγραμματισμού, πρόσθεσαν δικούς τους καταστροφικούς ιούς και από τότε προσπαθούν να κάνουν κακό στα Μους-Μους και την ανθρώπινη φυλή. Δε θα τους το επιτρέψουμε όμως με τίποτε. Έτσι δεν είναι;
  Γκριν-Μους
  Εγώ παιδιά δε θα πω τίποτε για μένα. Θα σας αναφέρω όμως μόνο ένα στίχο του δικού σας ποιητή Νίκου Καζαντζάκη: «Εγώ και μόνον εγώ θα σώσω τον κόσμο. Και αν δεν μπορώ, φταίω!»

   

 

 

 

 

 •  

 

 


Recent UPdate

 

copyright Mathitis.gr

 

 

Developed by: