Παιδικές χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις στο

Mediterranean Cosmos


με την εκπαιδευτική-ψυχαγωγική
ομάδα "ΟΝΕΙΡΟΔΡΟΜΙΟ" του περιοδικού ΜΑΘΗΤΗΣ

Δεκέμβριος 2010

 

Έναν πρωτότυπο ειδικά διαμορφωμένο χώρο με χαρούμενη και παιχνιδιάρικη ατμόσφαιρα οργάνωσε για φέτος τα Χριστούγεννα το εκπαιδευτικό - ψυχαγωγικό σχήμα "ΟΝΕΙΡΟΔΡΟΜΙΟ" του περιοδικού ΜΑΘΗΤΗΣ στο εμπορικό - ψυχαγωγικό κέντρο Mediterranean Cosmos στη Θεσσαλονίκη.
Με την εντυπωσιακή φιγούρα ενός μικρού τυμπανιστή να πρωταγωνιστεί στο χώρο, τα παιδιά χτύπησαν το καμπανάκι των Χριστουγέννων το Σάββατο 4 Δεκεμβρίου, στις 12.00 το μεσημέρι και το γιορταστικό παραμύθι ζωντάνεψε! Δίνοντας το ρυθμό η μουσικός στα πλήκτρα, όλα μαζί ενώθηκαν σε μια χορωδία και κρατώντας κρουστά οργανάκια τραγούδησαν το τραγούδι του μικρού τυμπανιστή. Η συνέχεια αποκαλύφτηκε ακόμα πιο ενδιαφέρουσα με δημιουργικά εργαστήρια, μουσικοκινητικές δράσεις, παιχνίδια στις τσουλήθρες, και… χαρούμενες φατσούλες με ροδοκόκκινα μαγουλάκια.
Υπάρχει όμως χριστουγεννιάτικο παραμύθι χωρίς τον Αϊ Βασίλη; Οι μικροί επισκέπτες μπορεί να απόκαμαν από το παιχνίδι, δεν ξέχασαν όμως να του γράψουν γράμμα για να του ζητήσουν το δώρο τους ή απλώς να του χαρίσουν μία ζωγραφιά. Γι' αυτό λοιπόν και εμείς φέτος του ετοιμάσαμε ένα φιλόξενο χώρο γεμάτο δώρα, στο ισόγειο επίπεδο του Mediterranean Cosmos. Εκεί δίπλα σε ένα παραμυθένιο τζάκι ο Αϊ Βασίλης τους υποδεχόταν με αγάπη και υπομονή, διαβάζοντας παραμύθια και χαρίζοντάς τους μία αναμνηστική φωτογραφία.
Οι εκδηλώσεις θα συνεχιστούν και το πρόγραμμα λειτουργίας είναι το παρακάτω.

11, 18, 19, 21 - 24 & 27- 31 Δεκεμβρίου
Δευτέρα - Παρασκευή: 18.00 - 21.00
Σάββατο: 12.00 - 18.00
Κυριακή 19/12: 12.00 - 18.00
24 & 31/12: 12.00 - 18.00

 

 

 

 

  •  

 

 


Recent UPdate

 

copyright Mathitis.gr

 

 

Developed by: