Eκδήλωση με αφορμή το βιβλίο της Κωνσταντίνας Αρμενιάκου Η ΔΥΝΑΜΗ ΜΟΥ
2012-01-13

 

Click to enlarge

 

Το ΟΞΥΓΟΝΟ (Ολύμπου 81),
το νέο στέκι στη Θεσσαλονίκη για μικρούς και μεγάλους βιβλιόφιλους,
προσκαλεί τους μικρούς του φίλους
σε εκδήλωση με αφορμή το βιβλίο
της Κωνσταντίνας Αρμενιάκου
Η ΔΥΝΑΜΗ ΜΟΥ
(εικόνες: Νικόλας Ανδρικόπουλος)

το Σάββατο, 21 Ιανουαρίου 2012, στις 12:30 το μεσημέρι.

Ελάτε να ανακαλύψετε παρέα με τον πρίγκιπα Ανδριανό
από πού πηγάζει η αληθινή δύναμή μας
και πώς μπορούμε να πιστέψουμε στον εαυτό μας
για να κάνουμε τα όνειρά μας πραγματικότητα.

ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ!
Στο τέλος της εκδήλωσης δύο τυχεροί θα κερδίσουν το βιβλίο!
Σε όλα τα παιδιά που θα συμμετάσχουν στην εκδήλωση θα δοθούν δωράκια!


ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ
Ο πρίγκιπας Ανδριανός ζούσε στο παλάτι μια ανέμελη ζωή. Ώσπου ήρθε η ώρα να γίνει βασιλιάς. Τότε τον έπιασε φόβος και πανικός, γιατί πίστευε ότι για τίποτα δεν ήταν ικανός. Πώς θα καταφέρει τελικά ο Ανδριανός να κυβερνήσει τη χώρα του; Πού θα βρει τη δύναμη που χρειάζεται; Είναι αλήθεια πως υπάρχει ένα φίλτρο μαγικό που δύναμη χαρίζει; Ποιοι το πουλούν; Πόσο κοστίζει; Διάβασε την ιστορία του πρίγκιπα Ανδριανού για να ανακαλύψεις πώς βρήκε την αληθινή του δύναμη, αυτή που όλοι κρύβουμε μέσα μας. Ένα παραμύθι για την αυτογνωσία και την αυτοεκτίμηση, γεμάτο μηνύματα για μικρούς και μεγάλους.

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ
Η Κωνσταντίνα Αρμενιάκου γεννήθηκε στην Κέρκυρα το 1973. Είναι πτυχιούχος του Παιδαγωγικού Τμήματος Νηπιαγωγών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων καθώς και του Τμήματος Γλωσσολογίας του Πανεπιστημίου της Τουλούζης στη Γαλλία. Έχει εργαστεί στην ιδιωτική εκπαίδευση ως νηπιαγωγός και στο Γαλλικό Ινστιτούτο Αθηνών (Παράρτημα Κέρκυρας) ως καθηγήτρια της γαλλικής γλώσσας. Υπήρξε υπεύθυνη της Παιδικής Βιβλιοθήκης ΧΕΝ και του Δήμου Κερκυραίων για τρία χρόνια, όπου υλοποίησε προγράμματα αυτοφροντίδας και διαπολιτισμικής εκπαίδευσης με παιδιά σχολικής ηλικίας. Από το 2001 υπηρετεί ως νηπιαγωγός σε δημόσια νηπιαγωγεία του νομού Κερκύρας, όπου και ζει μόνιμα.

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΙΚΟΝΟΓΡΑΦΟ
Ο Νικόλας Ανδρικόπουλος γεννήθηκε στην Αθήνα το 1955. Σπούδασε γραφίστας στο Κέντρο Τεχνολογικών Εφαρμογών (Κ.Τ.Ε.) στην Αθήνα, απ’ όπου αποφοίτησε το 1976. Πήρε μέρος σε εκθέσεις εικονογράφων στην Ελλάδα και το εξωτερικό, όπως της Μπολόνια, του Τόκιο, του Βελιγραδίου, της Μπρατισλάβα και της Αθήνας. Ανάμεσα σε άλλες διακρίσεις, το 1993 πήρε το 1ο βραβείο στη διεθνή έκθεση εικονογράφων της Τεχεράνης, το 1994 το 1ο βραβείο αφίσας για τα 25 χρόνια του Κύκλου του Ελληνικού Παιδικού Βιβλίου, ενώ το 1998 αναγράφηκε στον τιμητικό πίνακα της ΙΒΒΥ για το βιβλίο του Ο αρκούδος Αρθούρος. Το 1999 πήρε το κρατικό βραβείο εικονογράφησης για το βιβλίο Οι πειρατές της Λιμνοχώρας, ενώ την ίδια χρονιά πήρε το 1ο βραβείο εικονογράφησης από τον Κύκλο Ελληνικού Παιδικού Βιβλίου, για το βιβλίο του Α. Παπαδιαμάντη, Τα Χριστούγεννα του τεμπέλη.

 • Η συμμετοχή είναι δωρεάν και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Κατά τη διάρκεια διεξαγωγής της εκδήλωσης, οι γονείς μπορούν να παραμείνουν στο ΟΞΥΓΟΝΟ, όπου μπορούν να πιουν τον καφέ ή το τσάι τους, ή να επιστρέψουν μετά τη λήξη της.
 • Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλείτε στο τηλ. 2310 260085 και στο e-mail info@oxygono-metaixmio.gr. Επικοινωνήστε με το ΟΞΥΓΟΝΟ για να δηλώσετε συμμετοχή στην εκδήλωση, επειδή απομένουν λίγες ακόμη θέσεις.


 • Recent UPdate

   

  copyright Mathitis.gr

   

   

  Developed by: