«Καθαρά Δάση»
2011-05-19

 

Click to enlarge

 

Το φυσικό μεταλλικό νερό ΑΥΡΑ στο πλαίσιο του περιβαλλοντικού προγράμματος «Κάποια δάση έχουν τη δική τους Αύρα»,  που πραγματοποιεί τα τελευταία 3 χρόνια σε συνεργασία με τον ΑΡΚΤΟΥΡΟ, προχωρά φέτος στην περιβαλλοντική δράση «Καθαρά Δάση».

Η πρωτοβουλία του φυσικού μεταλλικού νερού ΑΥΡΑ  «Καθαρά Δάση», αφορά στον καθαρισμό 6 περιαστικών δασών από οργανική και ανόργανη ύλη με στόχο να συμβάλλει στη προστασία τους από ενδεχόμενες πυρκαγιές καθώς και στην αναζωογόνηση τους, ώστε να εξακολουθήσουν να αποτελούν βιώσιμους πνεύμονες και χώρους αναψυχής και επαφής με την φύση για τους κατοίκους των κοντινών πόλεων.

Οι πρώτοι δασικοί καθαρισμοί έγιναν με επιτυχία σε:

·         Αίγιο στις 16/4/2011 στο Άλσος στα Ψηλά Αλώνια

·         Πάτρα στις 17/4/2011, στο  Άλσος Γηροκομείου

·         Αθήνα στις 08/05, στο Δάσος Καισαριανής

·         Βόλο στις 15/05, στο Δάσος Γορίτσας

Σειρά έχει ο δασικός καθαρισμός στη Θεσσαλονίκη, όπου το ΑΥΡΑ με τον ΑΡΚΤΟΥΡΟ θα σας περιμένουν την Κυριακή 22/5/2011 για να καθαρίσουμε παρέα το δάσος του Σέιχ Σου.

Η μετάβαση στο σημείο καθαρισμού θα γίνει με λεωφορεία, τα οποία θα αναχωρήσουν:

o          Στις 09.30 από τον Λευκό Πύργο

o          Στις10.00 από τον Πυροσβεστικό Σταθμό Δασοπροστασίας του Σειχ Σου (έξοδος «Άγιος Παύλος» στην περιφερειακή οδό. Διατίθεται χώρος στάθμευσης αυτοκινήτων)

Ελάτε με την καλύτερη σας διάθεση, την οικογένεια και τους φίλους σας, για να περάσουμε μια μέρα στη φύση και να καθαρίσουμε, όλοι μαζί, το σπίτι μας βοηθώντας ν’ αναζωογονηθεί ο πνεύμονας της πόλης μας!

Το ΑΥΡΑ και ο ΑΡΚΤΟΥΡΟΣ θα είναι εκεί, φροντίζοντας και για τα απαραίτητα σύνεργα καθαρισμού!Recent UPdate

 

copyright Mathitis.gr

 

 

Developed by: