«βάλε και εσύ ένα χεράκι»:
2011-05-06

 

Click to enlarge

 

Με μια ξεχωριστή και δημιουργική πρωτοβουλία το πολυκατάστημα attica συνέβαλε στο πολύτιμο έργο της ΕΛΕΠΑΠ, Ελληνική Εταιρεία Προστασίας και Αποκαταστάσεως Αναπήρων Παίδων.

Κατά την πρώτη φάση της ενέργειας και με σήμα κατατεθέν το «βάλε και εσύ ένα χεράκι» το attica και η ΕΛΕΠΑΠ προσκάλεσαν όλους όσοι επιθυμούσαν στα πολυκαταστήματα attica για να βάλουν στην κυριολεξία ένα «χεράκι» τοποθετώντας ένα χρωματιστό αποτύπωμα της παλάμης τους σε ειδικά διαμορφωμένους καμβάδες. Με στόχο να μαζευτούν όσον το δυνατόν περισσότερα χεράκια, η κίνηση αγάπης αυτή στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία αφού μαζεύτηκε ένας αξιοσημείωτος αριθμός αποτυπωμάτων που οδήγησε σε ένα σημαντικό χρηματικό ποσό που δόθηκε ως δωρεά από το attica στην ΕΛΕΠΑΠ.

Στη συνέχεια, το attica και η ΕΛΕΠΑΠ προσκάλεσαν αγαπητούς φίλους και μέλη-μαμάδες με τα παιδιά τους να φιλοτεχνήσουν πίνακες ζωγραφικής μαζί με τα παιδιά του Προγράμματος Πρώιμης Εκπαιδευτικής και Θεραπευτικής Παρέμβασης – Μονάδα Ειδικής Προσχολικής Αγωγής, στο κέντρο της ΕΛΕΠΑΠ, στο Παγκράτι.

Εικαστικοί, συγγραφείς, καλλιτέχνες, δημοσιογράφοι, μαμάδες με παιδιά, όλοι φίλοι του attica και της ΕΛΕΠΑΠ, ήταν εκεί για να προσφέρουν τα πιο ζωντανά αποτυπώματα αγάπης και να δημιουργήσουν ξεχωριστά έργα τέχνης, που θα δημοπρατηθούν σε εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί τον Ιούνιο, με πολλές εκπλήξεις για μικρούς και μεγάλους.

Στη φωτό: Εύη Κλαουδάτου, Μικαέλλα Σφηνιά, Ζαΐρα Ζέππου, Άσπα Κατσουρίδη, Ηρώ Κόβα - Αντιπρόεδρος, Χριστίνα Κατσουρίδη  - Γενική Γραμματέας, και τα παιδιά της Πρώιμης ΠαρέμβασηςRecent UPdate

 

copyright Mathitis.gr

 

 

Developed by: