Αθλητισμός

 

 

 

 

ΤΑΕ KWON DO   2008-02-07

 

Το Ταεκβοντό είναι άοπλη πάλη βασισμένη στις πνευματικές και σωματικές ικανότητες του ανθρώπου. Το ΤΑΕ αναφέρεται στο κάτω μέρος του σώματος δηλαδή τα πόδια και στις φυσικές ικανότητες. Την αντοχή, τη δύναμη, την ταχύτητα.

 

Καλαθοσφαίριση (Μπάσκετ)   2008-05-28

 

Μάουζ-Μους: Τι είναι η καλαθοσφαίριση; Μουρ-Μουρ: Είναι το παιχνίδι στο οποίο οι παίκτες προσπαθούν να βάλουν την μπάλα μέσα στο καλάθι του αντιπάλου.

 

Αντισφαίριση (Τένις)   2008-12-04

 

Τενίζ: Επιτέλους! Να πούμε λίγα πράγματα και για το αγαπημένο μου άθλημα, την αντισφαίριση. Δεν πειράζει όμως. Κάλλιο αργά, παρά ποτέ. Μπιτ-Μους: Μα εγώ ξέρω ότι παίζεις τένις, όχι πώς το είπες… αντισφαίριση; Τενίζ: Το ίδιο πράγμα είναι Μπιτ-Μους. Στα ελληνικά το τένις λέγεται αντισφαίριση.

 

Ποδόσφαιρο   2009-01-14

 

Κους-Κους: Να΄ τος έρχεται περήφανος και ο βασιλιάς των σπορ. Το λατρεμένο μου ποδόσφαιρο. Μάουζ-Μους: Μμμ. Πρώτη φορά βλέπω βασιλιά να κλωτσάει μια μπάλα. Απορώ Κους-Κους τι του βρήκατε και είστε ξετρελαμένοι μαζί του. Εμένα προσωπικά δεν με ενθουσιάζει και το ξέρεις.

 

Πετοσφαίριση ή Volleyball   2010-01-20

 

Μάουζ-Μους: Μους-Μους, τι λες είσαι για μια παρτίδα βόλει; Το απογευματάκι έχουμε κανονίσει συνάντηση με τα παιδιά. Θα ’ρθεις; Μους-Μους: Δεν ξέρω τίποτε από βόλεϊ Μάουζ–Μους. Κατάλαβα…

 

Κολύμβηση και υγρός στίβος   2010-01-20

 

Μάουζ-Μους: Έλα μια φορά καλέ μου Κρεμολίνη στο κολυμβητήριο. Είσαι όλη μέρα μέσα στην κουζίνα φτιάχνοντας κρέμες και γλυκά. Κρεμολίνης: Ε, αυτή είναι η δουλειά μου Μάουζ-Μους. Να φτιάχνω σ’ όλα εσάς τα μουσμουσάκια γλυκές λιχουδιές. Εγώ κολυμπάω μόνο μέσα σε καζάνια με ζάχαρη, αλεύρι και σιρόπια.

 

Ρυθμική γυμναστική   2010-01-20

 

Τιτίζ: Ό,τι και να μου λες Μάουζ-Μους για τον αθλητισμό εγώ προτιμώ τα καλλιτεχνικά δρώμενα. Το θέατρο, τον κινηματογράφο, τα εικαστικά workshops... Μάουζ-Μους: Καθόλου δε θα διαφωνήσω μαζί σου Τιτίζ. Νομίζω όμως ότι θα παραδεχτείς το γεγονός ότι την καλλιτεχνία μπορείς να την συναντήσεις σε καθημερινά αλλά και στα πιο αλλόκοτα πράγματα. Φυσικά και στον αθλητισμό με ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα: τη ρυθμική γυμναστική.

 

Τοξοβολία   2011-02-15

 

Μάουζ-Μους: Γεια σου Μους-Ελίνα. Τι περιλαμβάνει σήμερα το πρόγραμμά σου; Βιβλιοπαρουσίαση, εγκαίνια σε γκαλερί ή είσαι καλεσμένη στη συναυλία που οργάνωσε ο Μπιτ-Μους; Μους-Ελίνα: Αχ Μάουζ-Μους, βαρέθηκα να είμαι τόσο busy.

 

Πάλη   2011-02-15

 

Μάουζ-Μους: Ε, τι πάθατε παιδιά; Μπιτ-Μους, φύγε από πάνω του. Και συ Μους-Site, γιατί δε σηκώνεσαι από το έδαφος; Μα, τι έγινε γιατί μαλώνετε; Μπιτ-Μους: Ε, όχι και μαλώνουμε Μάουζ-Μους.

 

Ξιφασκία   2011-02-17

 

Μάουζ-Μους:Τι βλέπω αγαπημένε μου φίλε Μους-Μουστάιν; Φοράς διαστημική στολή. Μη μου πεις ότι θα ξεκινήσεις πειράματα και στο διάστημα! Μους-Μουστάιν: Πολύ θα το ήθελα Μάουζ-Μους να ήμουν μέλος του διαστημικού προγράμματος «Mars 500». Ή ακόμα περισσότερο να ήμουν μέλος της ομάδας του Έλληνα επιστήμονα Θανάση Οικονόμου ο οποίος

 

Άρση Βαρών   2011-02-17

 

Μάουζ-Μους: Όποτε σε συναντώ Γκριν-Μους, όλο κάτι θα σηκώνεις ή θα μεταφέρεις. Δεντράκια για μεταφύτευση, χώμα για τον κήπο, ξύλα για την επιδιόρθωση της αποθήκης, άμμο για την τουαλέτα της γάτας. Πολλά βάρη σηκώνεις φίλε μου, θα πάθει η μέση σου. Αν και σε βλέπω τον τελευταίο καιρό, δείχνεις περισσότερο γυμνασμένος. Οι αγροτικές δουλειές τελικά γυμνάζουν φυσικά το σώμα. Γκριν-Μους: Έχω 24η προστασία Μάουζ-Μους από τους δυνατούς μου μύες. Αλλά δεν είναι μόνο οι αγροτικές δουλειές που βοηθούν στην καλή φυσική κατάσταση.

 

ΕΝΟΡΓΑΝΗ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ   2011-02-17

 

Μάουζ-Μους: Μην επιμένεις Κουλτούρ. Δε χάνω με τίποτε αγώνες ενόργανης γυμναστικής. Το ξέρεις ότι λατρεύω αυτό το άθλημα. Κουλτούρ: Αδύνατο! Η πολιτισμική μου συνείδηση θα με καταδιώκει τουλάχιστον για μία εβδομάδα εάν δεν παρακολουθήσω αυτό το ιστορικό ντοκιμαντέρ.

 

Χειροσφαίριση (Xάντμπολ)   2011-02-17

 

Μους-Μους: Φύγε, φύγε Μάουζ-Μους από την περιοχή τέρματος, ελευθέρωσε το χώρο. Θα σουτάρω… Μάουζ-Μους: Πού θα σουτάρεις Μους-Μους; Εδώ είναι η μπαλκονόπορτα, αν δεν κάνω λάθος, και όχι εστία γηπέδου.

 

Recent UPdate

 

copyright Mathitis.gr

 

 

Developed by: