Ταξίδι στο Χρόνο

 

 

 

 

Ταξίδι στο χρόνο / Άννα Παλαιολογίνα - Νοταρά   2008-01-08

 

Επιτέλους πέρασε το καλοκαίρι! Είμαστε στο Σεπτέμβρη, τον πιο ωραίο μήνα του χρόνου. Τώρα εσείς παιδιά που μας διαβάζετε θα πείτε: Ακόμα στο Σεπτέμβρη είσαι Κουλ-Τουρ; Κοντεύει να τελειώσει ο μήνας. Ναι, όμως εμείς προετοιμαστήκαμε για να 'μαστε κοντά σας με το που άρχισε η σχολική χρονιά.

 

Ταξίδι στο χρόνο / Σοφία Λασκαρίδου (1876-1965)   2008-03-11

 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ: ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΜΟΥ ΦΙΛΟΙ ΤΙΤΙΖ ΚΑΙ ΚΟΥΛ-ΤΟΥΡ, ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΩΣ ΠΡΟΕΚΥΨΕ ΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΕΧΩ ΔΙΑΡΡΟΗ ΛΑΔΙΩΝ. ΚΟΙΝΩΣ, ΧΑΝΩ ΛΑΔΙΑ. ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΟΠΩΣ ΠΡΟΒΕΙΤΕ ΑΜΕΣΑ ΣΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΗ ΕΛΕΓΧΟ ΤΟΥ ΚΙΝΗΤΗΡΑ ΜΟΥ, ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ.

 

Ταξίδι στο χρόνο / Ισαάκ Νεύτων   2008-10-09

 

Τιτίζ: Δεν είναι φανταστικό το ουράνιο τόξο μετά τη βροχή Κουλ-Τουρ; Κουλ-Τουρ: Γι’ αυτό είσαι κολλημένη στο τζάμι τόση ώρα Τιτίζ…. Παρατηρείς δηλαδή τη διάθλαση του φωτός μέσα από τις σταγόνες του νερού που αιωρούνται…

 

Ταξίδι στο χρόνο - Μπέσι Κόλμαν – Η πρώτη γυναίκα αεροπόρος 1892 – 1926   2009-07-02

 

Καθώς το μικρό αεροπλάνο ανυψωνόταν όλο και πιο ψηλά στον καθαρό, γαλάζιο ουρανό, το πλήθος ακολουθούσε την πορεία του με βλέμμα ανήσυχο και προσηλωμένο.

 

Ταξίδι στο χρόνο - Αλφόνσος Μπερτιγιόν   2011-02-15

 

Κουλ-Τουρ: Είχες δεν είχες Τιτίζ πάλι τα κατάφερες να επιλέξεις πού θα πάμε, αλλά χαλάλι σου. Ξέρω πόσο σου αρέσει το Παρίσι και η Γαλλία και κατανοώ την έντονη επιθυμία σου να γνωρίσεις την πόλη των ονείρων σου σε παλιότερη εποχή. Τιτίζ: Σ’ ευχαριστώ καλέ μου Κουλ-Τουρ για την κατανόηση. Νομίζω όμως ότι έχουμε διαφορετικές αρμοδιότητες στα χρονοταξίδια μας.

 

Ταξίδι στο χρόνο - Χάριετ Μπίτσερ Στόου   2012-01-24

 

Τιτίζ: Κουλ-Τουρ: μου φαίνεται πολύ παράξενο που ήρθε το 2012. Ο αριθμός αυτός μου γεννά στο μυαλό εικόνες από το μέλλον, διαστημικές ιστορίες και διάφορα φανταστικά πράγματα.

 

Recent UPdate

 

copyright Mathitis.gr

 

 

Developed by: